Hoi, ik ben Ingrid!

Een bruisbal, een gedreven onderneemster, energieke levensgenieter, maar bovenal een gepassioneerde leeftijdscoach! Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk help ik mijn clienten naar een krachtiger en vitaler leven.

Mijn reis naar een eigen praktijk!

In 2008 besloot ik het roer om te gooien. Na jarenlang te hebben gewerkt als manager in de gezondheidszorg, besloot ik dat het tijd was om mijn carrière een nieuwe richting te geven. Ik wilde meer betekenen voor mensen 1-op-1, en zo besloot ik om me te verdiepen in het vakgebied van leefstijlcoaching.

Ik volgde een HBO opleiding tot gecertificeerd leeftijdcoach en begon in 2012 mijn eigen praktijk. Sindsdien heb ik vele mensen geholpen met gewichtsverlies, de uitdagingen van het leven en hun vitaliteits doelen te bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de kracht heeft om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen, en als leeftijdcoach ben ik er om hen daarbij te helpen.

Mijn professionele achtergrond in de gezondheidszorg, gecombineerd met mijn opleiding als leefstijlcoach, heeft me geholpen om een unieke benadering te ontwikkelen die gericht is op het behalen van resultaten op de lange termijn. Ik bied een veilige en vertrouwelijke omgeving om persoonlijke doelen te bereiken en zet mensen weer in hun kracht!

Jouw vitaliteit is mijn drive

Als leefstijlmentor ben ik toegewijd aan het helpen van mensen om hun volle potentieel te bereiken en in hun kracht te staan. Als mentor sta ik voor je klaar, bied ik een luisterend oor en ben ik de stok achter de deur! Ik geloof dat iedereen het vermogen heeft om een gezonde, evenwichtige levensstijl te behouden, naast een succesvolle onderneming en/of een volle sociale agenda. In mijn coaching richt ik mij op de principes van positieve psychologie en geloof ik dat iedereen het potentieel heeft om gelukkig en succesvol te zijn. Het is mijn ambitie om mensen te begeleiden op hun reis naar persoonlijke groei en transformatie.

Met mijn professionele achtergrond in coaching en mentoring ben ik in staat om mensen te helpen omgaan met uitdagingen en obstakels, blinde vlekken te laten inzien en te werken aan hun doelen en ambities. Ik creëer een veilige en vertrouwelijke omgeving om persoonlijke groei te stimuleren en te ondersteunen.

Als leefstijlmentor ben ik niet alleen gericht op het behalen van kortetermijndoelen, maar ook op het ontwikkelen van vaardigheden en gewoontes die leiden tot duurzame verandering en een gezonde levensstijl op de lange termijn. Ik kijk ernaar uit om jou te helpen, met een van de trajecten die ik aanbied, om in je kracht te staan en het leven te leiden dat je verdient.

Docent bij A Plus opleidingen

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar kansen om mijn horizon te verbreden en nieuwe kennis op te doen. Naast mijn werk als leeftstijlcoach, ben ik ook docent bij Aplus opleidingen. Als docent deel ik mijn kennis en ervaring aan groepen en individuen en ben ik gespecialiseerd in het doceren in beroepsgerichte opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van gezondheid, vitaliteit en veiligheid. Naast doceren in leefstijlcoach, behoren de beroepsgerichte opleidingen gedragsexpert, slaapcoaching, remissiecoach, hormoonexpert tot mijn disciplines.

Als dagvoorzitter ben ik verantwoordelijk voor het leiden van vergaderingen, conferenties en andere evenementen gericht op vitaliteit. Het is mijn doel om het maximale uit je event te halen door het efficiënt, effectief, maar bovenal plezierig te laten verlopen. 

Mijn vrije tijd passions

In mijn vrije tijd ben een gepassioneerd en actief persoon die graag deelneemt aan sportieve uitdagingen en evenementen. Ik hou ervan om actief in buitenlucht te zijn en heb de afgelopen jaren deelgenomen aan verschillende sportevenementen. Zo heb ik al 13 keer deelgenomen aan de Nijmeegse vierdaagse en de Kennedymars. Eén keer de marathon van Amsterdam en diverse keren halve marathons. 

Contact