Je innerlijke kracht ontdekken en gebruiken!

Als succesvol ondernemer weet jij precies wat er nodig is om je onderneming gezond te laten groeien. Door je 100% te focussen op je onderneming, ben je de focus op jezelf (fysiek en mentaal) uit het oog verloren met als gevolg je dit niet lekker in je vel.

Steeds vaker maak je ongezonde eetkeuzes, je gaat eerder voor een snelle ongezonde hap dan voor een gezonde maaltijd. Met als gevolg dat jij lager in je energie zit dan je zou willen. In drukkere tijden van je onderneming verdwijnt de behoefte om dagelijks te bewegen, waardoor jouw gelukshormonen zoals endorfine, serotonine en dopamine niet meer voldoende worden aangemaakt. Je maakt langere dagen, waardoor voldoende ontspanningsmomenten of slaap geen prioriteit heeft. Je bent prikkelbaar, hebt weinig geduld en raakt sneller geïrriteerd dan je zou willen.

Energie is de basis om te presteren. Steek jij als ondernemer geen energie in je onderneming, dan zie je dat terug aan de resultaten. Hetzelfde geldt voor je gezondheid. Zorg jij niet goed voor jezelf, dan zie je dat terug aan de conditie van je emotionele en fysieke gezondheid.

Als succesvol ondernemer ben je hier van bewust, toch ben je verstrikt geraakt in je oude slechte gewoontes. Als business mentor ga ik samen met je aan de slag om je slechte gewoonten te doorbreken. Ik laat je je blinde vlekken zien en geef je handvatten om de vitaalste versie van jezelf te worden.

Een krachtige gezonde leefstijl, zorgt voor een krachtige ondernemer.

Benieuwd hoe ik je kan helpen? Dat vertel ik je graag persoonlijk door een kennismaking telefonisch of in mijn praktijk in Best. Ik kan je op voorhand al wel vertellen dat we samen gaan focussen op jouw vitale doelen. Als mentor motiveer, begeleid en enthousiasmeer ik jou in doelen die jou fysiek en emotioneel beter in balans brengen. Het is mijn missie om jou als hardwerkende ondernemer naar een ongekend succes te brengen, maar met een vitale geest en lijf dat is mijn missie! Met mijn dienst focussen we op jouw vitale gezondheid, waardoor jij je energie beter kan verdelen in je dagelijks leven én je onderneming.

Met mijn begeleiding en ondersteuning bied ik je handvatten voor een gezonde leefstijl te creëren die past bij jouw unieke behoeften en doelen. Laten we samen aan de slag gaan om jouw beste leven te creëren.

Yes, ik ga ervoor!

Ben jij de succesvolle ondernemer die ik mag gaan mentoren om weer volop in je  kracht te zetten? Vul dan ook het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Volg mijn YouTube kanaal

Volg mijn 2 wekelijkse YouTube vlog waarin ik je als zakelijk leidster, succesvol onderneemster, manager praktische tips geef om meer in je kracht te staan.

In deze vlog vertel ik je alles over mijn nieuw, exclusieve aanbod! 

Ontwerp zonder titel (9)

Contact