Haal het beste uit jezelf!

Ben je klaar om eindelijk die vervelende gewoontes achter je te laten en een gezonder, fitter leven te leiden? Heb jij gewichtsproblemen, zit je laag in je energie of heb je behoefte aan meer balans in je leven? In mijn 1-op-1 coaching gaan we samen aan de slag voor een gezondere relatie met jezelf en je lichaam.

 

Heb je al meerdere dingen geprobeerd, maar val jij steeds terug in je oude gewoonten? Wanneer jij niet in balans bent, is het ook logisch dat jij hier fysiek of mentale belemmeringen door ervaart. Wil jij weer fit wakker worden en zin hebben in een nieuwe dag? Thuiskomen na een werkdag zonder de behoefte voelen neer te ploffen op de bank? Ik ga samen met je aan de slag om weer je kracht te komen!

Met mijn persoonlijk coachingsaanbod ga ik aan de slag met jouw algehele welzijn door een persoonlijke aanpak. Als leefstijlcoach en gedragexpert kijk ik verder dan je fysieke gezondheid, en betrek ik ook je mentale en emotionele gezondheid in de coaching. Kortom, ik kijk niet hoe gezond je eet, maar gezond je leeft.

Als ervaren leeftstijlcoach en gedragsexpert heb ik expertise op het gebied van persoonlijke begeleiding, coaching, voeding, beweging en slaap en kijk ik naar het hele plaatje. Want je kan nog zo gezond eten, maar zolang jij iedere dag stress ervaart levert de gezonde voeding niets op. Ik weet ik hoe een gezonde leefsstijl kan herstellen, behouden of aan te passen in het gedrag van mijn cliënten. Ieder lichaam werkt anders, en heeft daardoor ook een unieke aanpak nodig. Tijdens het intensieve traject hou ik je de spiegel voor, breng bewuste en onbewuste gedragingen aan het licht en ben ik jouw stok achter de deur!

Het is mijn taak als coach je inzicht te geven waar de disbalans in je levensstijl zit en hoe dit verbetert kan worden. Als coach motiveer, begeleid en enthousiasmeer ik je om de samen opgestelde doelen gedurende het coachingstraject samen te behalen in mijn praktijk in Best of aan huis.

Contact

Is het tijd om in actie te komen en jezelf op de eerste plaats te zetten? Ik help je graag opweg met deze reis! Vul dan het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Contact