Spierversterking


Niet iedereen…

Is geboren met een perfect gevormd lichaam. Velen van ons kampen met vetophopingen in plaatsen op het lichaam waar het vet maar lastig weg wil.

Maar iedereen…

Kan lelijke vetophopingen op heupen en dijen verminderen of kwijtraken. Kan een slanke buik en stevig, goed gevormde billen krijgen.
Kan van top tot teen weer strak in z’n vel komen.
Kan binnen enkele weken al verbluffende resultaten zien.

Slanker en fitter worden zonder zware training en moeilijke dieëten.

Dankzij de bodyformer, een effectieve afslankmethode, waarbij u op de plaatsen afvalt waar u dat wilt. Deze apparatuur breekt vetdepots af en verwijdert afvalstoffen, terwijl u in een privé ruimte ligt.

De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie en bindweefselversteviging. Daardoor wordt omliggend vetweefsel afgebroken en via de lymfe op natuurlijke wijze afgevoerd. Al na 1 behandeling kunt u centimeters kwijt zijn. Ook voor postnatale behandeling, lymfe drainage, cellulite bestrijding en vetreductie. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen (1 keer per week) van gemiddeld 50 minuten die plaatsvinden in mijn praktijk in Best.

Gezonde spieren hebben training nodig!

Spieren kunnen gezien worden als de motoren van het menselijk lichaam. Ze zetten voedingsenergie om in mechanische energie om zodoende krachten op het skelet voort te brengen die het ons mogelijk maken te bewegen en een goede lichaamshouding in stand te houden. Ook beschermen de spieren de tere innerlijke organen bijvoorbeeld die in de buik. Door hun ritmische beweging spelen ze tevens een belangrijke rol bij het wegpompen van vocht in het nabij gelegen celweefsel.

De werking van een EMS behandeling

Elektrische spierstimulatie werkt door zijn eigen stroom van uiterst kleine elektrische impulsen in het motorische neuron te creëren. Deze impulsen bewegen zich op dezelfde manier voort als de impulsen die normaal gesproken door hersenen tot stand worden gebracht. De spiervezels trekken zich op de normale manier samen, gebruiken dezelfde plaatselijke voedingsstoffen en maken ook dezelfde bijproducten aan. Het trainingseffect van de spier is gelijk aan dat van vrijwillige activering van de spier. De spieren worden verstevigd, de lokale bloed- circulatie en de vermoeidheidsweerstand van de spier verbeteren.

Lymfedrainage en cellulite

Door een combinatie van een slechte levensstijl en verkeerde eetgewoonten raakt het lichaam al gauw overladen met afvalproducten. Indien de afvalstoffen zich sneller opstapelen dan het lichaam aankan worden de wanden van de bloedhaarvaten steeds zwakker en dringt het afval langzaam maar zeker door in de holtes tussen de vetcellen. Als gevolg hiervan worden zowel water als afvalstoffen vastgehouden in de vloeistoffen tussen de vetcellen. Hierdoor verslechteren de bloedcirculatie en het lymfatisch systeem.
Bij de behandeling van cellulite worden twee hoofddoelen onderscheiden: De eerste is het verbeteren van de microcirculatie in de bloedhaarvaten waarbij ervoor wordt gezorgd dat zuurstof en voedingsstoffen naar de vetcellen kunnen worden gebracht en afvalstoffen verwijderd. Het tweede doel is het verbeteren van de lymfatische circulatie zodat ook de afvalstoffen die zich in de ruimte tussen de vetcellen bevinden verwijderd kunnen worden.

Wat u krijgt:

  • Spierversterking
  • Cellulitebehandeling
  • Strakkere huid krijgen
  • Hogere vetverbranding
  • Afvalstoffen sneller afvoeren

Mogelijkheden en tarieven

Volledige kuur van 10 behandelingen€ 380,- euro incl BTW
Volledige kuur icm compleet coachingstraject€ 615,- euro incl BTW
Losse behandeling€ 40,- euro incl BTW

Spierversterking

Strakkere huid en hogere vetverbranding krijgen?