Wandelcoaching

Coachen en spreken met elkaar hoeft zeker niet altijd binnen zittend op een stoel. Naar buiten gaan, letterlijk in beweging komen is heel gezond voor je geest. Wandelen is goed om een vicieuze cirkel te doorbreken. Als u van een wandeling thuiskomt voelt u zich meestal beter. U komt in beweging mentaal en fysiek.

Wandelcoaching is een vorm van begeleiding die wandelend wordt toegepast, praten gaat makkelijker en u hoeft niemand aan te kijken. Door de bewegingen van de armen en benen tijdens het wandelen ontstaat er rust en ruimte in het hoofd. Uw stressniveau verlaagt en u kunt zich beter ontspannen. Voor alle vormen van coachen geldt dat beweging helpt om fysieke en mentale stappen te zetten.

Vanaf najaar 2020 bied ik daarom wandelcoaching aan. Samen met mij gaat u 1 uur wandelen. Tijdens dit uur praten we over alles wat u maar bespreken wilt, voeding, beweging, stress, rouw, relaties etc etc. Het wandelen kan bij mij in de omgeving van Best of in de omgeving van Boekel.

Brisk walking

Briskwalking is veilig en verantwoord bewegen voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie. Het is meer dan de ene voet voor de andere voet zetten, het is een krachtige manier van lopen waarbij de grote spiergroepen van de armen en benen in een herhalend, ritmisch patroon worden gebruikt. Brisk walking traint het lichaam en daarnaast houdt deze vorm van bewegen ons brein gezond.

Kosten: 5 wandelcoaching sessies € 315,-

Kom in beweging mentaal en fysiek

Begin met wandelcoaching. Naar buiten gaan, letterlijk in beweging komen.