Leefstijlcoaching

Dit volledig op maat gemaakte traject bevat alle coachingsonderdelen die te maken hebben met een gezonde leefstijl: Voeding, beweging, ontspanning, gedrag en slaap. In dit op maat gemaakte traject gaan we in coachingsgesprekken van 1 uur iedere keer uitgebreid in op de punten die bij u spelen. Deze punten kunnen op alle leefstijlgebieden liggen en meestal hebben ze allemaal verbinding met elkaar. Als gedragsexpert ga ik in op zaken waar gedragingen en gewoonten vandaan komen. Dit sterkt u in het kunnen aanpassen van uw gewoonten en gedrag van nu.

U krijgt een voedingsadvies, beweegadvies, ontspanningsadvies slaapadviezen. Daarnaast coach ik u om al deze zaken te integreren in uw persoonlijke leefstijl.

In dit traject coach ik u naar een gezondere leefstijl op alle gebieden zodat u afvalt, fitter en vitaler wordt en zelfverzekerder door het leven zult gaan.
Veel mensen zijn met 3 a 4 sessies al heel goed geholpen. U kunt ook kiezen voor een onderhoudstraject waarin we elkaar maandelijks spreken. De kosten hiervan bespreken we samen, afhankelijk van het aantal sessies dat u wenst.

Een losse sessie kost: € 78,- per uur incl BTW

Leefstijlcoaching

Vitaler worden door middel van een compleet traject.