Onafhankelijke ondersteuning voor vertrouwenskwesties op de werkvloer!

Vertrouwenspersoon

Vertrouwen op de werkvloer is cruciaal voor het welzijn van medewerkers en de productiviteit van een organisatie. Als externe vertrouwenspersoon begrijp ik hoe belangrijk het is voor organisaties om een veilige en vertrouwelijke werkomgeving te bieden aan hun werknemers. Als onafhankelijke en vertrouwelijke ondersteuner sta ik klaar om medewerkers te helpen die te maken hebben met vertrouwensproblemen, zoals ongewenst gedrag, intimidatie, pesten, discriminatie of andere vertrouwenskwesties.

Veilige werkomgeving

Als medewerkers geen gehoor vinden binnen de organisatie of liever spreken met iemand buiten de organisatie, ben ik er om te helpen. Ik bied een veilige en vertrouwelijke omgeving waar medewerkers hun verhaal kunnen delen en ondersteuning kunnen krijgen. Ik bied niet alleen een luisterend oor, maar geef ook advies en ondersteuning bij het indienen van klachten. Bovendien kan ik medewerkers helpen om te gaan met de gevolgen van vertrouwensproblemen en hen begeleiden bij het vinden van oplossingen, zowel binnen als buiten de organisatie.

Door het aanstellen van een externe vertrouwenspersoon laat een organisatie zien dat het welzijn van medewerkers serieus wordt genomen en dat er ondersteuning wordt geboden bij vertrouwensproblemen. Een externe vertrouwenspersoon kan objectief en onafhankelijk advies geven, wat kan bijdragen aan een positieve werksfeer en het voorkomen van langdurig verzuim.

Ingrid-van-Lieshout

Mijn kernwaarden

In mijn rol als vertrouwenspersoon sta ik voor de volgende kernwaarden:

Ingrid-van-lieshout

Vertrouwelijkheid: medewerkers kunnen veilig en vertrouwelijk met mij praten. 

Ingrid-van-Lieshout

Empathie: ik luister en begrijp de zorgen en behoeften van medewerkers.

Ingrid-van-Lieshout

Professionaliteit: ik handel ethisch en respectvol en beschik over de nodige kennis en vaardigheden om medewerkers te ondersteunen.

Ingrid-van-lieshout

Onafhankelijkheid: ik ben er voor de medewerker en handel niet in het belang van anderen.

 

Contact

Ben je als werkgever op zoek naar externe vertrouwelijke ondersteuning bij vertrouwenskwesties op de werkvloer? Ik sta voor je organisatie klaar! Laat vrijblijvend je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken hoe ik kan helpen.

Ben jij al geabonneerd?

In mijn 2-wekelijkse vlog geef ik je als vrouwelijke leider, onderneemster, business dame, manager, praktische tips en inzichten hoe jij fitter, rustiger, energieker, gebalanceerd en een gezonder work life balance kan bereiken!